2020-11-13 07:42:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Bánjon óvatosabban a pénzzel

Napi horoszkóp november 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Bár péntek 13 a babona szerint szerencsétlenséget hoz, a Kosok esetében ezúttal nem igaz a hiedelem, nagyon is jó nap vár rájuk. A magánéletében kedvező fordulat várható, talán egy jó barátja jelent be egy örömteli hírt, ami önt is érinti.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Bánjon óvatosabban a pénzzel! Nem most van itt az ideje a nagy költekezéseknek. A mérleg ugyan egyelőre még pozitívat mutat, de nem biztos, hogy minden bevétele bejön, amire számít. Legyen kissé spórolósabb!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Igyekezete gyümölcsöző lesz, jól fogadják a többiek a terveit. Próbálja elkerülni, hogy kedvezőtlen véleményt mondjon olyan emberekről, akik kevésbé szerencsések, mint ön.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Igyekezete gyümölcsöző lesz, jól fogadják a többiek a terveit. Próbálja elkerülni, hogy kedvezőtlen véleményt mondjon olyan emberekről, akik kevésbé szerencsések, mint ön.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A munka körül forog minden, ami nincs is ellenére. Ma nyugodtan hozhat döntéseket fontos kérdésekben. A kollégák között kitörhet a veszekedést, önnek kell elsimítania a konfliktusokat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Vigyázzon jobban az állására! Azt hiszi talán, hogy mindenkit úgy ugrál, ahogyan ön fütyül, de sajnos ez nincs így. Vannak ellenlábasai, és akár még a kedvenc főnökénél is eláshatják, ha nem vigyáz egy-egy elejtett szavára.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ez a nap kicsit csendesebb lesz, mint a többi. A Hold a Mérleg jegyében jár, és önnek meggondoltabban kellene új feladatok felé fordulnia. A barátai ígéretében megbízhat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Amennyiben a lakása, háza csinosításával, átalakításával van elfoglalva, már láthatja is, milyen kedvező és szép is lesz a végeredmény. Addig azonban még van mit tennie. A mai napon sokat tehet ezért, ne lankadjon a kitartása.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Vegye elő a derűlátását, és néhány szellemes mondattal üsse el a tornyosuló viharfelhőket. A jegy szülöttei közül az, aki szerelmes, ma végre elérheti a beteljesülés nagy pillanatát. A parázs a régi kapcsolatban is fellobbanhat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A napokban jelentős terhet, felelősséget akasztottak az ön nyakába, és ez még a hétvégén is nyomasztja, nem hagyja nyugodni. Ha semmiképp sem tud könnyíteni a lelkén másként, akkor vágjon bele! Holnap így könnyebb lesz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Találkozni szeretne valakivel, valakikkel, aki, vagy akik fontosak önnek. Lehet, hogy mégis csalódást hoz a mai nap velük kapcsolatban, főleg, ha már régen nem látta őket. Minden változik: ők is, de éppen úgy ön is.


Halak: II. 19. - III. 20.

A munkahelyi problémák okozta feszültséget ne a családtagjain vezesse le! Általában is türelemre, józanságra lesz szüksége a mai napon. A rokonokkal is meggyűlik a baja, egy ilyen találkozás ma puskaporossá teheti a hangulatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: